وی با بیان اینکه از آنجایی که مسائل مربوط به لجستیک و حمل و نقل صادرکنندگان بیشتر بر عهده کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است، گفت: به این منظور تعامل بسیار سازندهای بین سازمان توسعه تجارت ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای حل مشکلات صادرکنندگان وجود دارد.
مدیر کل دفتر خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به برنامه صادرات به ۱۵ کشور همسایه و کشورهای هند و چین و هدفگذاری صادرات دو برابری به این کشورها تا افق سال ۱۴۰۰ گفت: یکی از پیش زمینهها برای انجام این مهم و رسیدن به هدفگذاری صادراتی، لجستیک و بحث حمل و نقل است.
قمری افزود: حمل کالا برای صادرکنندگان، هزینه بالایی دارد و به این منظور تعاملاتی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکتهای تابعه صورت دادیم تا در جاهایی که سازمان کشتیرانی جمهوری اسلامی میتواند و صادرکنندگان هم درخواست دارند، خطوط منظم کشتیرانی برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر با اقداماتی که کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران انجام داده است، در برخی مسیرها این خطوط وجود دارد، ادامه داد: برگزاری این جلسات به منظور هم افزایی بیشتر و با این هدف است که بتوانیم این خطوط را گسترش دهیم و خوشبختانه مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل کشتیرانی و شرکتهای تابعه همکاری سازندهای در این زمینه دارند.
مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران افزود: هدف اصلی این است که صادرکنندگان در شرایط فعلی اقتصادی که به واسطه تحریمها، شرایط بسیار سختی است، با طیب خاطر کالای خود را به کشورهای هدف صادر کند.