به گزارش “ عصر صنعت ” ؛برپایه جداول آماری وزارت صمت، تعداد ثبت نام شدگان اولیه در سطح استانهای کشور تعداد ۱۵ هزار و ۹۵۸ درخواست بود.
شمار معرفی شدگان به سیستم بانکی ۹ هزار و ۲۴۵ فقره درخواست برای اخذ ۳۱۵ هزار و ۳۴۳.۳ میلیارد ریال تسهیلات بود که در چارچوب طرح های مرتبط به اقتصاد مقاومتی دنبال شد.
علاوه براین پرداخت تسهیلات در فرآیند رونق تولید تعداد سه هزار و ۹۲۶ فقره به میزان ۱۱۴ هزار و ۱۷۶.۹ میلیارد ریال تخصیص یافت.
همچنین پرداخت تسهیلات به شکل مستقیم توسط بانک ها در دوره مزبور تعداد ۱۶ هزار و ۵۳۳ فقره به میزان ۲۰۸ هزار و ۵۵۹.۴ میلیارد ریال انجام شد.
وزارت صنعت پیش از این اعلام کرد: تسهیلات اعطایی برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) از ابتدای اسفند ۹۷ تا پایان بهمن پارسال در قالب ۵۵۳ فقره به میزان ۳۲ هزار و ۹۳۸ میلیارد ریال تخصیص یافت.
محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه نیز چهارم فروردین ماه جاری اعلام کرد: حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان معادل ۱۸ تا ۲۰ میلیارد دلار منابع بالفعل برای تحقق سیاست «جهش تولید » خبر داد.
به گفته وی، امسال ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع مختلف موجود در بودجه و همچنین سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی شرکت های دولتی بخشی از منابع قابل استفاده در چارچوب حمایت از پروژه هایی است که در ارتباط با جهش تولید اولویت بندی خواهند شد.
منابع ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی جدای از منابعی است که می توان بوسیله سیستم بانکی و نیز آورده بخش خصوصی در ارتباط با تحقق برنامه های جهش تولید استفاده کرد.