به گزارش “ عصر صنعت ” ؛سیدعباس میرحسینی در نشست خبری اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد اقدامات لازم برای راه اندازی سرویس موقعیت یابی آنلاین امدادخواهان، صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه به همین منظور “پلت فرم بِسپُر” طراحی شده است، خاطرنشان کرد: سال آینده بیش از ۸۰ درصد خدمات از جمله مکان یابی آنلاین امدادخواهان بر بستر همین پلت فرم صورت می گیرد.
مدیرعامل امداد خودرو ایران ادامه داد: در این “پلت فرم” تمام سوابق مربوط به هر مشتری تجمیع شده و با استفاده از آن میانگین زمان انتظار برای امدادرسانی نیز کاهش می یابد.
میرحسینی گفت: در یکی از جدیدترین اقدامات همگام با تکنولوژی روز، ربات و پاسخگوی هوشمند امداد خودروی ایران با نام “آی کا” براساس تکنولوژی هوش مصنوعی، طراحی شده است.
وی خاطرنشان کرد: این سیستم که تازه در طراحی شده و در فاز یک قرار دارد، قابلیت تعامل دوجانبه با امدادخواهان و مشتریان را داشته و با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی آنها را راهنمایی و به پرسش های آنها پاسخ می دهد. این تکنولوژی در آینده گام به گام توسعه می یابد.
مدیرعامل امداد خودرو ایران گفت: همچنان امداد خودروهای متفرقه از معضلات مبتلابه مردم در این بخش هستند؛ اگرچه در داخل کلان شهرها پلیس با امداد خودروهای متفرقه برخورد کرده است اما در برخی بزرگراه ها و شهرهای کوچک همچنان فعال هستند.
وی ادامه داد: تعمیرات غیراستاندارد و غیرتخصصی که به خودروهای مردم آسیب می زند و هزینه های بالا، از جمله معضلات امداد خودروهای متفرقه است؛ این وضعیت درحدی است که در برخی از بزرگراه ها امداد خودروهای متفرقه “تیر به تیر” با هم معامله می کنند به این معنا که تیر به تیرِ جاده و بزرگراه را بین هم تقسیم کرده اند.
میرحسینی خاطرنشان کرد: این وضعیت در حدی است که در برخی نقاط همچون “حسن آباد”، به ما اجازه ی ورود نمی دهند و امدادگر ایران خودرو از سوی امداد خودروهای متفرقه مورد آسیب قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: هم اکنون میانگین زمان انتظار برای ارائه خدمات امدادی ۲۵ دقیقه است و میانگین رضایت مشتریان از عملکرد امداد خودرو ایران نیز در نظرسنجی های شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران بالای ۸۰ بوده است.