۱۳۹۹-۰۷-۰۴ - ۹:۰۶
کاهش صادرات از بندر آبادان به دلیل کرونا؛

راه‌اندازی خط دریایی آبادان – کویت در آینده نزدیک

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت: ترمینال مسافری بندر آبادان با اعتبار یک‌ونیم میلیارد تومان و ظرفیت روزانه ۵۰۰ نفر بازسازی شده است و در آینده نزدیک خط دریایی مسافری آبادان – کویت راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش “ عصر صنعت ” ؛رضا سفاری  بیان کرد: بنادر آبادان شامل سه بندر اروندکنار، آبادان و چوئبده است.

وی افزود: شبه‌جزیره آبادان با رودخانه اروند که از دجله و فرات نشأت گرفته است مرتبط است، همچنین بندر چوئبده در کنار بهمن‌شیر و بندر اروندکنار در کنار اروند است.

وی با بیان اینکه وسعت بندر آبادان ۶ هکتار  و بارانداز آن ۶.۲ هکتار است، گفت: ظرفیت اسمی بندر آبادان ۹۰۰ هزار تن و ظرفیت جمعی هر سه بندر ۲ میلیون تن است.

وی ادامه داد: ۶ پست اسکله در بندر آبادان، ۲ پست اسکله در بندر چوئبده و ۲ پست اسکله در بندر اروند داریم که در این بندر یک اسکله در حال ساخت نیز داریم که بتنی با ظرفیت یک‌هزار تن است.

سفاری افزود: ظرفیت واقعی بندر آبادان سالانه ۶۰۰ هزار تن است، اسکله اروند کنار برای پذیرش شناورهای یک هزار تن در حال ساخت است و با اعتبار بیش از ۳۸ میلیارد تومان ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: این اسکله ۱۱۰ متر طول و ۱۱ متر عرض دارد و پیشرفت آن ۴۵.۵ درصد برآورد می‌شود.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان ادامه داد: ساخت سه باب انبار ۲ هزار متری در هر سه بندر در حال انجام است که ۲۵ درصد رشد دارد و اعتبار آن ۲۳ میلیارد تومان است که بدین ترتیب ظرفیت انبارهای ما از ۵ هزار مترمربع به ۱۵ هزار مترمربع در سه بندر ارتقاء می‌یابد.

وی گفت: سیستم مانیتورینگ اطفاء حریق روی اسکله‌ها در بنادر اجرا شده است که تا ۷۰ متر هرکدام پوشش اطفا حریق دارند و اعتبار این پروژه در هر بندر ۱۸.۵ میلیارد تومان است و تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان ادامه داد: سالن مسافری بندر آبادان به مساحت ۸۲۰ متر مربع با اعتبار یک‌و نیم میلیارد تومان بازسازی شد. ظرفیت ورودی و خروجی ترمینال روزانه ۵۰۰ نفر است که گمرک، اداره مهاجرت و نماینده نهاد ریاست‌جمهوری در این بخش مستقر می‌شود.

وی اظهار داشت: هدفگذاری شده است مسیر دریایی مسافری آبادان -کویت به زودی راه‌اندازی شود و تقاضا در این مورد وجود دارد. پیش‌بینی می‌شود سه روز در هفته ۳۰۰ مسافر در این مسیر جابجا شوند.

سفاری ادامه داد: در مقابل ما در کشور عراق، بندر الواصلیه در حال ساخت است که یک اسکله تجاری و یک اسکله مسافری دارد که امیدواریم پس از کاهش این کرونا، این خط دریایی فعال شود.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت:‌لایروبی اسکله بندر چوئبده با اعتبار یک ونیم میلیارد تومان اجرا شد و لایروبی رودخانه بهمن‌شیر در دست مطالعه است. در حال حاضر امکان پهلوگیری کشتی با آبخور ۴ متر و شناورهای با ظرفیت ۵۰۰ تن در بندر چوئبده وجود دارد.

وی افزود: امسال به دلیل شیوع کرونا صادرات از بندر آبادان که صادرات محصولات کشاورزی به کویت بود به صفر نزدیک شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت:‌امسال جمعاً ۹۰ میلیارد تومان پروژه در بنادر آبادان در قالب ۹ پروژه در حال اجرا است.

برچسب‌ها:,

لینک کوتاه : http://asrsanat.com/?p=9371
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما